Foto: wijkagenten Harlingen

Man die auto niet terugbrengt na proefrit bij autobedrijf Ophoff aangehouden

NIEUWLEUSEN - De auto is gevonden en de persoon die er in zat is aangehouden door de politie. Wijkagenten van politie Harlingen hebben bovenstaand bericht op social media gedeeld.

Op zaterdag 10 oktober 2020 omstreeks 09.00 uur is er getankt zonder te betalen bij de Gulf aan de Grensweg te Harlingen.

Hiervan is aangifte gedaan. Uit onderzoek kwam naar voren dat deze verdachte zich schuldig maakte aan allerlei strafbare feiten gepleegd door het gehele land. Waaronder het verduisteren van een personenvoertuig in Nieuwleusen.

Vandaag is er door collega's verder onderzoek verricht. Bij het zoeken naar het verduisterde voertuig is deze na een tip van een oplettende burger gevonden op de Lanen in Harlingen. Tijdens het posten stapte de man in, waarna hij is aangehouden op de Hofstraat te Harlingen. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex te Leeuwarden waar verdere onderzoek zal plaatsvinden.

Prachtig politiewerk, trots op de collega's en natuurlijk de tipgever!

Herkennen jullie de combinatie met het voertuig op de geplaatste foto? Hebben jullie er kennis van deze deze persoon in jullie omgeving zich ook schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten? Laat het ons weten!

Autobedrijf Ophoff had op hun social media kanalen dit bericht al gedeeld en het voertuig zal binnenkort weer teruggaan naar Nieuwleusen.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency