Loes van de Wetering neemt na 22 jaar afscheid van bestuur KV d’Ommerdieck

NIEUWLEUSEN - Loes van de Wetering heeft woensdagavond na 22 jaar afscheid genomen als bestuurslid van korfbalvereniging d’Ommerdieck.

Loes van de Wetering was al die jaren secretaris, maar was op tal van andere fronten actief voor de club. De vereniging werd ooit opgericht door haar man Nico, die in de begintijd de functie van secretaris vervulde. Ook haar dochter Louisa vervulde die rol enige tijd, waarna Loes deze taak overnam en hem 22 jaar vervulde.

Daarnaast was en is Loes van de Wetering trainster van de jeugd en werkte ze als coach en organisator mee aan allerlei jeugdactiviteiten en het jaarlijkse kamp van de vereniging. “Loes was bij ons jarenlang de spin in het web”, aldus voorzitter Robert Batterink woensdagavond tijdens de algemene ledenvergadering in het clubhuis. “Je was vanaf het eerste uur lid en maakte bovendien vele verslagen en woonde veel vergaderingen bij. Bovendien was je altijd stipt en meedenkend. Je dacht aan alles en vergat eigenlijk nooit iets.”

Nu er in Ronald Plat een opvolger is gevonden, besloot Loes te stoppen met het vrijwilligerswerk, dat ze vele jaren lang voor de club vervulde.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency