Foto: Doorlopend is er modeshow maandagavond. Archieffoto: Marcel van Saltbommel.

Ladiesnight in Nieuwleusen voor en door ondernemende vrouwen

NIEUWLEUSEN - De Stoere Ondernemende Vrouwen – een netwerk van vrouwelijke ondernemers – organiseren opnieuw een Ladiesnight in Partycentrum De Deel in Nieuwleusen.

Op maandag 11 maart zijn alle vrouwen van harte welkom om te kijken wat de Ondernemende Vrouwen allemaal te bieden hebben. De nieuwe vrouwelijke burgemeester Erica van Lente opent de Ladiesnight om 19.00 uur.

Goodybag en verloting

“Thuisblijven is duurder,” zegt mede-organisator Petra Massier van Haar en Mode Petra. “Voor vijf euro krijgen de dames een kop koffie of thee met wat lekkers en een goodybag om te vullen bij de stands. En een lot voor de verloting: alle dertig ondernemers stellen hiervoor een product beschikbaar.” De Ladiesnight duurt tot 22.00 uur en de verloting is dan ook afgerond.

Doorlopende modeshow

Er is doorlopend modeshow met o.a. dameskleding, badmode, lingerie, schoenen, accessoires en bruidsmode, zodat iedereen de nieuwe collecties kan bekijken. Verder zijn er allerlei presentaties op het gebied van wonen, reizen, uitgaan, coaching, zakelijke dienstverlening en nog veel meer... De standhouders komen uit de wijde regio van het Vechtdal.

De kaartjes zijn te koop aan de kassa bij de deur van De Deel. De ondernemende vrouwen houden op hun Facebookpagina diverse acties, zoals voor gratis kaartjes.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency