Foto: Doorlopend waren er modeflitsen maandagavond, waaronder nachtkleding.

Ladies night in Nieuwleusen trekt ruim 400 bezoekers

NIEUWLEUSEN - “Het overtrof mijn stoutste verwachtingen, 400 mensen,” zegt Petra Massier, medeorganisator van de Ladies night in Nieuwleusen. “Het aantal bezoekers is verdubbeld, vergeleken bij de vorige keer.”

De parkeerplaats van Partycentrum De Deel was al snel vol en het was maar goed dat de Stoere Ondernemende Vrouwen – een netwerk van vrouwelijke ondernemers – voor verkeersregelaars hadden gezorgd. Dat waren dan wel weer mannen.. Er stond lange tijd een rij voor de deur van De Deel, waar een ludieke gastvrouw de mensen verwelkomde en tasjes uitdeelde die ze bij de standhouders konden vullen met allerlei producten.

Vrouwelijk talent

Nieuwe burgemeester Erica van Lente opende de avond met het doorknippen van een lint. Het deed haar goed om te zien dat er zoveel vrouwelijk talent aangeboord was en ze gaf een pluim aan alle dertig ondernemers voor wat ze allemaal hadden neergezet.
De standhouders kwamen uit de wijde regio van het Vechtdal. Boven en beneden waren vele stands met uiteenlopende producten en diensten. Tussendoor waren er modeflitsen: korte modeshows met de nieuwste aanwinsten.

“Iedereen was enthousiast,” zegt Karin Esman van De Deel. “Vooral over de diversiteit aan producten. Het was maar een paar uurtjes, maar toch werden er veel mensen bereikt. Een laagdrempelig gebeuren, waarbij ook veel werd genetwerkt.” De standhouders hadden allemaal leuke cadeaus beschikbaar gesteld voor de verloting, met als hoofdprijs een make-over.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency