Korfbalcompetitie van start voor d'Ommerdieck Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Het eerste team van d’Ommerdieck speelde de eerste wedstrijd op het veld tegen Centrum 1 uit De Krim en verloor met 7-16.

D’Ommerdieck had duidelijk moeite met scoren: de zuiverheid ontbrak. Het team kreeg wel kansen, maar die troffen geen doel. Bij Centrum wel: al snel was het 0-4. Na tien minuten kwamen de Nieuwleusenaren toch wat op gang en zo werd de ruststand 4-7. Ook na rust hield d’Ommerdieck moeite met raak schieten. De eindstand werd 7-16.

Woensdag 21 september speelt d’Ommerdieck om 20.00 uur de inhaalwedstrijd tegen Blauw Zwart 3 in Wierden en zaterdag 24 september speelt d’Ommerdieck thuis tegen Juventa 5 uit Hardenberg. Aanvang 15.00 uur.