Kinderkledingbeurs voor ALS in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Aliet en Annelies Tempelman organiseren een kinderkledingbeurs op vrijdag 16 en zaterdag 17 november in de hal van de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen.

Op vrijdag 16 november van 18.30 – 20.30 uur en zaterdag 17 november van 10.00 – 12.00 uur kan de winter- en doordraagkleding worden aangeschaft. De helft van de opbrengst is bestemd voor stichting ALS team Nieuwleusen en de andere helft voor de inbrenger.

Kleding inbrengen kan op vrijdag 9 november van 19.00 tot 20.30 uur bij de kerk. De kleding graag op maat - en gesorteerd op jongens of meisjeskleding – aanleveren, voorzien van naam en adres. Sokken, schoenen of laarzen bundelen per paar. Wie zelf de verkoopprijs wil bepalen, moet de kleding geprijsd inbrengen. Speelgoed wordt niet ingenomen.

De kleding die de inbrenger niet meer terug hoeft, schenkt de organisatie aan de Kledingbank. Babykleding wordt gedoneerd aan Stichting Babyspullen. Meer informatie: Aliet Tempelman, e-mail: [email protected]

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency