Kerkdiensten

De kerkdiensten komende week in Nieuwleusen, Dalfsen, Hoonhorst, Oudleusen en omgeving

 

Kerkdiensten Nieuwleusen, Dalfsen

 

In verband met de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd ter bestrijding van het coronavirus, beleggen de kerken in de gemeente geen samenkomsten tot 28 april. Wel zijn er online initiatieven. 

In Nieuwleusen worden wel kerkdiensten gehouden, maar niet met bezoekers. Deze open uitzendingen zijn te volgen of terug te luisteren via internet. De Hervormde gemeente doet dat via Kerkomroep.nl (alleen geluid). De Gereformeerde Ontmoetingskerk zendt uit via Kerkdienstgemist.nl (met zowel beeld als geluid).

In Dalfsen zendt de Protestantse gemeente de komende zondagen vanuit de Grote kerk diensten uit via kerkomroep.nl op de normale tijden. Voor de kinderen verschijnt ds. Hans Schipper elke week samen met Lotje met een nieuwe aflevering op facebook en website.

VechtdalLeeft TV toont de komende week weer een aantal diensten uit de omgeving. Op woensdag 8 april om 11.00 uur GKV Dalfsen en vrijdag 10  april 11.00 uur PKN Ommen. Op Tekst TV te zien via Ziggo kanaal 43, Solcon kanaal 809, KPN en Telfort kanaal 1413. Glasvezel: Caiway kanaal 48, Plinq kanaal 13 en op de website Vechtdalleeft.nl Zoals gebruikelijk tijdens de crisis is er ook op zondag om 19.00 uur en maandag om 11.00 uur een kerkdienst of overdenking te zien.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer
© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency