Foto: Con Brio is druk aan het repeteren.

Jubilerend Con Brio uit Nieuwleusen geeft concert

VECHTDAL - BALKBRUG - Accordeonorkest Con Brio uit Nieuwleusen geeft op zondag 10 februari een concert, van 14.30 – 16.30 uur in ’t Trefpunt in Balkbrug. Het orkest viert dit jaar haar 60-jarig jubileum en heeft dit jaar diverse verrassingen in petto.

Con Brio bestaat uit enthousiaste amateurmusici die veel plezier hebben in samen muziek maken. De gezellige vereniging repeteert op maandagavond in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. Gerrit Boerkamp is de dirigent en verder wordt het orkest begeleid door een drummer en bas-toetsenist.  

Gevarieerd programma
Tijdens de concert-middag biedt Con Brio een gevarieerd programma. Het orkest speelt naast oudere nummers, ook klassieke en eigentijdse muziek. Het varieert van ‘Laat de zon in je hart’ tot ‘I have a dream’: nummers voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom in MFC ’t Trefpunt, Meppelerweg 34 te Balkbrug.  De entree bedraagt 7,50 euro en is inclusief een kopje koffie of thee. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Lid worden
Wie graag mee willen spelen in het orkest, kan zich aanmelden. Er is altijd plaats voor nieuwe leden en leerlingen. Meer informatie op de website www.conbrio-nieuwleusen.nl

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency