Foto: uit het archief.

Jongeren Medgidia organiseren Nieuwjaarsduik in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Een groep jongeren uit Nieuwleusen wil komend jaar weer een kinderweek organiseren in Medgidia in Roemenie. Om de nodige financiën bij elkaar te krijgen, organiseren ze de Nieuwjaarsduik 2020.

Ze geven zelf het goede voorbeeld, maar iedereen mag mee springen, de kosten bedragen tien euro per persoon. Maar natuurlijk dagen ze graag iedereen uit om zich te laten sponsoren. Er is een giftenpot aanwezig, maar een gift kan ook worden overgemaakt op NL 03 INGB 0006 4723 88 tnv. Medgidia. Iedereen is op 1 januari welkom aan de waterkant op de hoek Bosmansweg/Vechtland. Vanaf 14.00 uur start de inschrijving en om 14.30 gaan de dappere duikers het water in. Warme chocolademelk en snert staat klaar.

Zesde kinderweek

Voor de zesde keer bereiden de jongeren zich voor op een prachtige kinderweek voor kinderen uit kansarme gezinnen. De jongeren vertellen Bijbelverhalen en er staat sport en spel op het programma. Bovendien willen ze een bus huren die de kinderen allemaal naar de Zwarte zee brengt. Water, zon, dierentuin en natuurlijk met 40 kinderen naar de Mac Donalds. Voor de kinderen een week van overvloed.

Voor info over de zomerreis of Medgidia, bezoek de website: www.medgidia.nl

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency