Jeugdleden Flash wijken uit naar Oudleusen om te volleyballen

NIEUWLEUSEN - De deuren van de sportzalen van de Spil in Nieuwleusen zijn helaas al een tijdje gesloten. Maar zonder je favoriete spelletje duurt zo’n corona tijd nog langer en dus kijken de leden van volleybalvereniging Flash graag naar wat er dan wel mogelijk is.

Met elkaar buiten sporten is zo’n mogelijkheid voor de jeugd. Er wordt door leden van Flash al een tijd 1x per week gewerkt aan de conditie en kracht bij Helios. Ook belangrijk om dit op peil te houden, maar daarbij wordt het echte spelletje volleybal gemist. Wat zou het dan fijn zijn om je volleybalskills te laten zien op een beachvolleybalveld. Dus werd er afgelopen week door enkele Flash jeugdleden op de fiets gestapt richting Oudleusen, waar 3 mooie beachvolleybalvelden liggen. Vol enthousiasme werd er met elkaar een balletje geslagen. Al bestaat er binnen Flash nog steeds de grote wens voor een permanent beachveld in Nieuwleusen, het goede nieuws is dat vanaf deze week de gemeente ook weer het evenemententerrein beschikbaar heeft gesteld. Flash heeft daar weer 3 volleybalvelden gerealiseerd en zo kunnen de Flash leden toch hun volleybaltechniek onderhouden. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency