Foto: de naamgevers van de Midwinterhoornwandeltocht in actie.

Greenshoes Dalfsen organiseert weer Midwinterhoornwandeltocht

DALFSEN - Wandelvereniging Greenshoes organiseert de Midwinterhoornwandeltocht weer op donderdag 29 en vrijdag 30 december.

De jaarlijkse tocht bestaat uit wandelingen van 10, 15 of 20 kilometer, met onderweg gezelligheid van midwinterhoornblazers en rustplaatsen met optredens van artiesten en dansgroepen. Bovendien staat er de snert en glühwein klaar. De routebeschrijving bevat leuke ‘weetjes’ onderweg.

Start

De start is vanaf Grand Café De Fabriek, Koninginnenplein 2 in Dalfsen. De kosten bedragen - incl. routebeschrijving, een kop snert, glas glühwein, muziek en hoornblazers – 11 euro p.p. Kinderen tot 16 jaar 6 euro p.p. Leden van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) krijgen een euro korting op vertoon van lidmaatschapskaart. Leden van Greenshoes betalen 8 euro. Voor meer informatie: kijk op www.greenshoes.nl

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency