Foto: turnsters van GVN op het podium.

Goud voor turnsters GVN Nieuwleusen

De turnsters van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) deden zaterdag goede zaken tijdens hun wedstrijden.

Jeugd Bovenbouw

Bij de jeugd Bovenbouw behaalde team Emma Uitslag, Chelina Wasschebalie, Elien Verkleij en Hillyjanne Veijer een keurige derde plaats. Voor deze jeugd turnsters was het de eerste kennismaking met de keuze oefenstof en daarom extra spannend. Tevens wordt je in de bovenbouw niet alleen als team beoordeeld maar is er tevens een individuele scorelijst, daarin werd Emma vierde.

Junioren

In de volgende wedstrijd turnden als team de junioren Tess Stad, Indy Visscher en Eva Eikelboom. Ook dit team werd derde en bij de individuele score werd Eva tweede en Tess eerste.

Onderbouw

Tegelijkertijd turnden bij de onderbouw als team Meike Kalteren, Elin Kappert, Joann Knol, Milou van Blanken, Amber Roos Martens en Stacey Haverkort. Deze zes jonge turnsters lieten fraaie oefeningen zien, waarbij er hoge scores werden gehaald op balk en vloer. Het hele team betrad het podium voor een eerste plaats. Over de hele dag gezien was dit het beste team met de hoogste scores.

Zaterdag 28 januari komen er turnsters van GVN in actie in Oldemarkt.

Foto's onder: nog meer prijswinnaars. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency