Foto: Marcel van Saltbommel.

Geweldige autowas- en uitdeukactie S.V. Nieuwleusen voor goede doelen

NIEUWLEUSEN - De autowas- en uitdeukactie van S.V. Nieuwleusen is zaterdag zeer succesvol verlopen. De spelers van het 1e elftal, kaderleden, commissie- en bestuursleden wasten auto’s bij hoofdsponsor autobedrijf Zieleman.

Daarnaast was het mogelijk om kleine deukjes uit te laten deuken. Wilco Ruinemans, eigenaar van Ruinemans Car Care en Camperplaats Allee deed dit voor € 35,00 per deukje.

Goede doelen

De opbrengst komt dit jaar ten goede aan woonzorgcentrum De Hulstkampen voor een nieuwe duo fiets en Team D211. Dit team neemt op 6 juni 2024 deel aan Alpe d’ HuZes, waarbij deelnemers geld inzamelen in de strijd tegen kanker. Onder het motto “opgeven is geen optie” beklimmen zij fietsend of wandelend zo vaak mogelijk de mythische berg Alpe d’Huez in Frankrijk.

Drukke dag

In totaal werden er 150 auto’s gewassen. Ook Wilco Ruinemans had een drukke dag, hij deukte maar liefst 27 auto’s uit.  Een geweldige opbrengst en de uitspraak ‘een mooie dag en iedereen blij’ werd aan het eind van de dag meerdere keren gezegd. En dit alles met dank aan Wilco en André Zieleman en Wilco Ruinemans die de opbrengst van het uitdeuken ook volledig beschikbaar stelde aan de twee goede doelen en S.V. Nieuwleusen. Als waardering ontvingen Wilco Ruinemans en André en Wilco Zieleman een vleespakket van voorzitter Erwin van Leussen van S.V. Nieuwleusen.

Binnenkort gaat een delegatie van S.V. Nieuwleusen en de sponsoren de cheque  overhandigen aan Team D211 en De Hulstkampen. 

Klik op het pijltje voor meer foto´s. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency