Foto: Woensdagmiddag gingen ook Levi Brinkman en Lenn Visscher op pad om kerstbomen in te leveren bij het innamepunt op de parkeerplaats van USV in Nieuwleusen.

Gemeente Dalfsen zamelt kerstbomen in

DALFSEN - Vorige week berichtte de gemeente Dalfsen lastminute toch inlevermomenten voor kerstbomen in te stellen. Eerder zou hier, vanwege de coronamaatregelen, geen sprake van zijn.

Afgelopen woensdagmiddag en zaterdagochtend konden er bomen worden ingeleverd in Lemelerveld, Nieuwleusen en Dalfsen. In totaal zijn er ongeveer 1.500 bomen ingeleverd. Kinderen konden per ingeleverde boom 0,20 euro opstrijken. De gemeente betaalde dit voor ongeveer 813 bomen, de rest werd door volwassenen ingeleverd. Bij het inleverpunt in Lemelerveld was het erg rustig, daar werden zo’n 85 bomen ingeleverd. In Nieuwleusen waren dat er ongeveer 130 en de rest kwam dus via het inzamelpunt in Dalfsen. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency