Frontale aanrijding Poppenallee te Dalfsen

DALFSEN - Bij een ongeval op de Poppenallee tussen de spoorwegovergang en buurtschap Emmen zijn twee mensen gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde op zaterdagochtend 19 januari even na elf uur. Vermoedelijk heeft één van de voertuigen op de verkeerde weghelft gereden waarna een aanrijding ontstond. De BMW cabriolet heeft ook nog een boom geraakt. In beide voertuigen zijn gewonden gevallen. De bestuurder van de kleine zwarte auto en de passagier van de cabriolet. Om de slachtoffers te bevrijden is de brandweer van Dalfsen met twee voertuigen uitgerukt. Elk team heeft een slachtoffer behandeld en uit de auto gehaald met behulp van redgereedschap. Voor de hulpverlening en sporenonderzoek is de Poppenallee enkele uren afgesloten geweest voor al het verkeer.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency