Flash start seizoen met presentatie jeugdteams

NIEUWLEUSEN - Zoals elk jaar opent volleybalvereniging Flash het nieuwe seizoen met een presentatieavond van de jeugdteams en het traditionele openingstoernooi voor de seniorenteams.

 

Afgelopen vrijdagavond stonden de 23 jeugdteams van seizoen 2019-2020 te popelen om gepresenteerd te worden aan de aanwezige ouders, sponsoren en andere belangstellenden. Speciaal voor deze gelegenheid waren er tribunes in de zaal geplaatst, zodat iedereen de presentatie van dichtbij mee kon maken.

De ruim 130 jeugdleden kwamen onder begeleiding van muziek en applaus de zaal binnen, waarna Flash-voorzitter Tineke Meijerink trots de teams kort voorstelde aan het publiek. Aansluitend kreeg de jongste jeugd een clinic van dames 1 en 2 aangeboden en werden de ouders en de oudere jeugdleden uitgenodigd voor enkele informatieve onderdelen. De avond werd afgesloten met een verenigingsderby tussen D1 en D2, waarbij het eerste damesteam als sterkste uit de strijd kwam.

Zaterdag werd De Spil vanaf 10.00 uur gevuld met diverse seniorenteams die het openingstoernooi als belangrijke voorbereiding op het nieuwe seizoen beschouwen. Om 16.30 uur werd de laatste wedstrijd afgefloten en mochten de welverdiende bitterballen genuttigd worden. Met beide activiteiten beleefde Flash weer een succesvolle aftrap van het nieuwe seizoen.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency