Foto: Dames 1 van Flash Nieuwleusen is gepromoveerd.

Flash Nieuwleusen huldigt zes kampioensteams

NIEUWLEUSEN - Volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen huldigde zaterdag maar liefst zes kampioensteams en Dames 1 is gepromoveerd.

Zaterdag was de laatste wedstrijdzaterdag in De Spil. Heren 2, Dames 4 en Meisjes B2 hadden het kampioenschap de weken ervoor al binnengehaald. Meisjes B3, C1 en C2 moesten winnen om het kampioenschap binnen te halen en dat lukte.

Promotie

Voor dames 1 was het ook een spannende dag, want zij hadden promotie naar de Eerste divisie in eigen hand. Het team had aan een gewonnen set genoeg om te promoveren en deze set pakten de dames in de wedstrijd tegen kampioen Oranje Nassau uit Groningen. De promotie naar de Eerste divisie was een feit.

Foto's onder: de kampioensteams van volleybalvereniging Flash Nieuwleusen. Dames 4, Heren 2, MB 2 en MB 3, MC 1 en MC 2. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency