Goede prestaties van turnsters GVN Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De turnselectie van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) was zaterdag actief op diverse wedstrijden, in Winterswijk, Nijverdal en Nieuwleusen.

Het team van Elize Vedder, Claudia Velthuijsen, Noah Hoeve, Eva Eikelboom, Merel Benne, Sophie Kijk in de Vegte turnde in Winterswijk de teamfinale toestel-turnen van het E niveau. Ze behaalden net geen derde plek op 0,5 na.

Individuele springwedstrijden

Tegelijkertijd waren de individuele springwedstrijden voor junioren in Nijverdal. In een deelnemersveld van bijna 100 deelnemers namen de turnsters van GVN toch prijzen mee: Joann Knol werd eerste op Airtrack in het B niveau. Op Minitramp Pegasus C Niveau werd Elin Kappert eerste en Amber Zandink derde.

Meerkampfinale

In Nieuwleusen was de meerkampfinale niveau 5: Fleur Kats werd eerste en Tessa Fijlstra tweede. ’s Middags werd Chantal Lefers tweede in niveau 5.

Volgende wedstrijd

Volgende week is er weer een finale: in Nijverdal voor het individueel springen voor jeugd en de meerkampfinale in Nieuwleusen.

Foto's onder: de teams van GVN. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency