Foto: Het sportieve team van Flash Nieuwleusen.

Flash Heren 1 Nieuwleusen meest sportieve team

NIEUWLEUSEN - Het team Flash Heren 1 wint duimtrofee Nevobo als meest sportieve team in promotieklasse.

Al jarenlang is het gebruikelijk in de volleybalwereld dat teams vanaf de promotieklasse tot en met de Eredivisie  een tevredenheidsformulier invullen over de beide scheidsrechters. Nieuw dit seizoen is dat ook de 1e scheidsrechter een tevredenheidsformulier invult over de teams. Daarmee ontstaat een 360 graden feedback waarmee de NeVoBo het spelplezier nog beter kan meten. 

Heren 1 Flash Nieuwleusen

Volgens de arbiters stonden de heren van volleybalvereniging Flash dit seizoen het meest positief in het veld. Een mooie opsteker voor Flash aangezien zij respect en sportiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook een goed voorbeeld voor andere teams, zodat het nog leuker wordt in en om het volleybalveld. Bij de training van afgelopen donderdag overhandigde Aafje de Vries namens de Nederlandse Volleybalbond de bijbehorende duimtrofee aan de heren.

Aafje de Vries (Nevobo) overhandigt trofee

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency