Foto: De nieuwe winkel wordt druk bezocht.

Feestelijke opening van 4 Stars in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De modewinkel 4 Stars is maandagavond feestelijk geopend in Nieuwleusen. Velen kwamen even een kijkje nemen in de nieuwe winkel van Kim Spies (33).

Zij zet de winkel 4 Stars van haar moeder in Dalfsen nu voort als 4 Stars Nieuwleusen. 
“Ik woon in Nieuwleusen en vind het superleuk om hier nu mijn zaak te openen. Nieuwleusenaren zijn vriendelijke, nuchtere mensen,” zegt Kim. ”Mijn moeder had al klanten uit Nieuwleusen, maar ook van verder weg. Iemand zei: we blijven komen hoor, ook al verhuis je naar Assen!” De winkel is nu een stuk groter als in Dalfsen, daar was het 38 m2. Nu is de winkel 80 m2 groot. “Er zijn natuurlijk wel modewinkels in Nieuwleusen,” zegt Kim, “maar ik denk dat ik toch een andere stijl te bieden heb en ik verwacht dat daar zeker ruimte voor is.”

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

4 Stars open

4 Stars is open van dinsdag tot en met zaterdag. Maandags doet Kim de inkoop. Haar moeder Marjon Marsman staat nog wel een aantal dagdelen in de zaak.
4 Stars Nieuwleusen, Burg. Backxlaan 320 in Nieuwleusen, tel.: 06 3843 7635. Verder is Kim actief op Facebook en Instagram onder de naam 4 Stars Nieuwleusen.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency