Ernstige aanrijding Dedemsweg in Dalfsen

DALFSEN - Halverwege de Dedemsweg tussen Nieuwleusen en Dalfsen is op maandagochtend een automobilist met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de ongevalslocatie stonden diverse voertuigen waaronder een shovel met aanhanger, kraan met aanhanger, tractor met daarachter een aanhanger volgeladen met zand en een zwaar beschadigde personenauto. De afdeling VOA van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De Dedemsweg is volledig afgesloten voor het verkeer. Veel automobilisten negeerden de pilonnen op de weg en politievoertuigen met blauw zwaalicht. Via het fietspad werd geprobeerd om het ongeval te passeren. Politieagenten hebben diverse weggebruikers daarop aangesproken. Ook de wegafzetting op de rotonde Westeinde-Dedemsweg werd massaal in de wind geslagen. 

Brandweer Dalfsen is voor het ongeval gealarmeerd en samen met ambulancepersoneel hebben zij het slachtoffer uit de auto gehaald. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency