Ernstig ongeval met fietsers Welsummerweg Dalfsen

DALFSEN - Twee fietsers zijn van achteren aangereden door een bestelbus op de Welsummerweg. Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag rond half vier. Vermoedelijk werd de bestuurster van de auto verblind door een felle laagstaande zon.

Op de Welsummerweg reden twee fietsers (een man en vrouw) in de rijrichting van Dalfsen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Mennistensteeg. Het vrouwelijke slachtoffer kon zelfstandig naar de ambulance lopen. Het andere slachtoffer raakte ernstig gewond en is na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Voor de medische hulp kwamen vier ambulance eenheden ter plaatse. De Welsummerweg werd tot ver in de avond afgesloten voor al het verkeer. Een speciaal team van de politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. De bestuurster van de bestelbus raakte niet gewond maar was uiteraard erg ontdaan.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency