Foto: Plankenkoorts Nieuwleusen speelt weer een doldwaze komedie.

Eerste serie optredens van Plankenkoorts Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De spelers van de 45-jarige toneelvereniging Plankenkoorts zijn sinds eind augustus twee avonden in de week te vinden op het podium van het Jeugdgebouw in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen.

De groep repeteert druk voor de eerste serie optredens: de eerste vindt plaats op 22 november op genoemde locatie. Een week later doet de toneelgroep De Wiekelaar in Oudleusen aan op vrijdag 29 en zaterdag 30 november.

Een kuuroord vol met stress

Dit jaar speelt Plankenkoorts de klucht ‘Een kuuroord vol met stress!’ op, van schrijver Nico Torrenga. Een doldwaze komedie waarin de eigenaar van een kuuroord vanwege fysieke problemen de hulp moet inroepen van zijn niet bepaald stabiele tweelingbroer. Een bedrieger onder één van de gasten, in combinatie met de opnames van een televisieprogramma, zijn voldoende ingrediënten voor onmetelijke stress in het ontstressingsoord.

Kaartjes bestellen

Kaarten voor de drie optredens kan men bestellen via www.plankenkoortsnieuwleusen.nl of via Beltman’s Woodworks tel. 06-11440924.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency