Foto: Foto's: Marcel van Saltbommel

Drive–through diploma-uitreiking op het Agnieten College

NIEUWLEUSEN - Het was afgelopen woensdag groot feest op het Agnieten College in Nieuwleusen. Alle examenleerlingen konden namelijk hun diploma in ontvangst nemen. In verband met de coronamaatregelen kon een reguliere diploma-uitreiking niet plaatsvinden, daarom had ‘de persoonlijke school’ er iets bijzonders van gemaakt.

De leerlingen kwamen tezamen met hun ouders met eigen vervoer en met diverse stops het terrein van Kulturhus De Spil oprijden. Na de laatste stop werd elke leerling persoonlijk door de eigen mentor toegesproken. Vooraf was met alle leerlingen al gecommuniceerd op welk tijdstip zij met hun ouders bij de Spil verwacht werden. De meesten kwamen met de auto, maar er kwam ook een leerling te paard en ook een vrachtwagen ontbrak niet in het ‘examenrijtje’. De gehele happening werd aangekleed met passende muziek. 

Samen met de mentoren en alle overige docenten brachten de leerlingen daarna nog een toast uit op de mooie en succesvolle jaren op het Agnieten College.

klik hier voor het online fotoalbum

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency