Drie keer goud voor Gymnastiekvereniging Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De turnselectie van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) was afgelopen zaterdag met vier teams goed vertegenwoordigd op de regionale toestel-turnwedstrijden voor teams op niveau F en niveau 4 in Hengelo. Het leverde drie keer goud op én individuele medailles.

In de eerste wedstrijd Bovenbouw werd het team met Anouck Last, Ilse de Ruiter, Indy Visscher, Hillyjanne Veijer en Renske Bijlenga eerste. Individueel werd Renske eerste en Ilse tweede.

In de tweede wedstrijd moest Middenbouw niveau 4 turnen. Het team van Milou van Blanken, Isa Dunnink, Quinty Vogelzang en Faya Hoeve werd vierde. De jonge turnsters startten goed, maar bij het laatste toestel, de balk, lieten ze punten liggen.

Het team Bovenbouw van Elien Verkleij, Chelina Wasschebalie, Emma Uitslag, Lisette ten Kate, Heike Dunnink en Ilse van Zwol werd ook eerste. Met daarbij individuele prijzen voor Heike, eerste plek en Elien tweede.

In de laatste wedstrijd van de Bovenbouw turnde een erg jong team van allemaal 12 jaar, hun eerste wedstrijd in deze categorie. Ze moesten opboksen tegen veel oudere en ervaren teams.

Het team van Joann Knol, Amber Zandink, Amber Roos Martens, Elin Kappert, Meike Kalteren en Stacey Haverkort was goed voor de eerste plaats. Met daarbij een individuele derde plaats voor Joann Knol.

Op zaterdag 9 december turnt GVN bij turnwedstrijden in Nieuwleusen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.