Derde Blauwe Bogen Dag

DALFSEN - Fun 4 Kids is het thema van de derde Blauwe Bogen Dag op zaterdag 6 augustus. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen in het hele centrum meedoen met oud-Hollandse spelletjes, zoals stokvangen, zenuwspel, tuimeldoolhof en koekhappen.

In de Prinsenstraat geeft Bonte Nili knutselworkshops. In de Molenstraat staat de Albert Heijn springkussen en voor wie een potje wil voetballen is welkom in de Jumbo Pannakooi op het grasveld naast de kerk op het Kerkplein. Uitrusten kan in de huifkar die elk half uur vertrekt vanuit de Molenstraat.

Braderie

De kramen van de braderie staan op het Kerkplein. Hier prijzen verkopers hun nieuwe of vintage producten aan. De Dalfser winkeliers hebben op deze dag aantrekkelijke aanbiedingen. Voor gebruikte spullen kunnen bezoekers terecht op de kleedjesmarkt in de Bloemendalstraat. Reserveren van een plekje op de kleedjesmarkt kan bij Lindenburg. De kosten zijn vijf euro per plaats.

Oldtimerbrommerrit

Vrijdagavond 5 augustus staat voor de eerste keer de Dalfser oldtimerbrommerrit op het programma. Deelname is gratis voor verzekerde bromfietsen. Voorwaarde is dat de bromfiets minimaal dertig jaar oud is. Deelnemers kunnen zich vanaf 18.00 uur opstellen op het Kerkpein. Om 19.00 uur vertrekt de colonne voor een rondje langs Rosengaerde om vervolgens door het buitengebied van Dalfsen te toeren.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency