Foto: Samen nagenieten van het jaarlijkse uitje van MGVGN.

Deelnemers MGVGN genieten van film in schuttershuis Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Motorrijders gaan voor Gehandicapten Nieuwleusen (MGVGN) organiseerde vrijdagavond de jaarlijkse film- en bingoavond. Schietvereniging Nieuwleusen stelde het clubhuis weer belangeloos ter beschikking.

De deelnemers van de MGVGN-rit bekeken de film van hun uitje naar de Holterberg van afgelopen jaar en konden zo nog even nagenieten van deze mooie dag. De filmploeg had er weer een prachtige film van gemaakt: sommige rijders reden met een camera op hun helm en op de pleisterplaatsen werd natuurlijk ook gefilmd.

20-jarig jubileum

Voorzitter Martin Luinstra van MGVGN lichtte al een tipje van de sluier op over de rit van dit jaar. Deze dag wordt extra feestelijk vanwege het 20-jarig bestaan van MGVGN. De motorrit op zaterdag 29 augustus – net voor het Oranjefeest in Nieuwleusen - wordt weliswaar korter, maar het programma daarna veel uitgebreider. In de feesttent van de Oranjevereniging organiseert MGVGN een mooi feest, met eten, drinken, artiesten en nog veel meer. Ouders en begeleiders zijn daarbij ook welkom.
Maar vrijdagavond genoten de deelnemers eerst van de film en van de bingo. En wie dat wilde, kon ook nog even schieten.


 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency