Foto: De band Sloe Gin speelde 's avonds in De Stoomfabriek. Foto: Johan Bokma.

De Stoomfabriek luidt nieuw theaterseizoen feestelijk in

DALFSEN - Burgemeester Erica van Lente gaf zaterdagmiddag om 12.00 uur het startsein voor een nieuw theaterseizoen in De Stoomfabriek. Het Dalfser theater luidde het vierde seizoen in met een dag- en avondvullend programma, dat veel bezoekers trok.

Er was gezorgd voor een doorlopend programma met zowel lokale artiesten als acts die komend seizoen in het theater staan. Er werd aan meegewerkt door uiteenlopende artiesten en gezelschappen als Ernest Beuving, salonorkest Spoom, Jan Wolfkamp, Jeugdtheaterschool Xapp, Memory Lane, The Boothiill Stompers en Dansstudio Ses. In de avonduren konden bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje genieten van optredende bands uit de regio, zoals Sloe Gin en Po’ Maddy.

Welkomstfeestje

Manager Stefna Bruntink is opgetogen over het succes van de ‘kick-off’, maar ook over de stand van zaken rond het theater. “Het is voor het eerst dat we het seizoen op zo’n feestelijke manier inluiden”, zegt ze. “Met dit welkomstfeestje geven we een indruk van wat we het komende seizoen gaan brengen in het theater.”

Seizoensprogramma

Het seizoensprogramma is weer een afwisselende mix van theatervormen. “Vooral muziek, film en kindertheater doen het goed in Dalfsen”, weet Bruntink. “Maar ook met onze programmalijn met klassieke muziek hebben we een eigen publiek opgebouwd. We voelen steeds beter aan wat het publiek in Dalfsen en de regio wil.”

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency