Aanrijding op kruising N340 Hessenweg-Koesteeg

DALFSEN - Vrijdagavond 15 september was het wederom raak op de kruising Koesteeg met de provinciale N340 Hessenweg in Dalfsen. Drie personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd na de aanrijding.

Vermoedelijk heeft één van de betrokkenen het rode stoplicht genegeerd waarna een aanrijding volgde. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat de airbags geactiveerd werden. In de witte auto zit een systeem dat na een aanrijding de meldkamer automatisch opgeroepen wordt, een zogenaamde e-call. Een passerende vrachtwagenchauffeur heeft zijn combinatie dwars over de kruising gezet zodat er geen verkeer door de brokstukken ging rijden. Provinciale waterstaat heeft de N340 gedeeltelijk afgesloten bij Oudleusen en het Rode Hert. Twee honden die in één van de auto's zaten zijn door de dierenambulance opgehaald. Na enkele uren kon de kruising weer vrijgegeven worden.l

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency