Foto: Foto: C. van Zwol

Dani Eikenaar Tikkie Takkie voetballer van het jaar

NIEUWLEUSEN - De afgelopen weken werd door Kulturhus De Spil, Saam Welzijn en de Talentenbrigade van het Agnieten College een Tikkie Takkie voetbal competitie georganiseerd. Aan het eind van deze competitie werd Dani Eikenaar (11) verkozen tot Tikkie Takkie voetballer van het jaar. De jonge voetballers en voetbalsters kregen de weken ervoor training in techniek, concentratie, rust en overzicht houden en ze leerden oefeningen waarbij ze op meerdere dingen tijdens het spel moesten letten.

Winnaar Dani was niet alleen goed in de oefeningen en de partijvorm, hij was ook nog coach voor de anderen waarmee het totale niveau omhoog werd gebracht. Op een gedeelde tweede plaats in de competitie eindigde de tweeling Stijn en Robin, samen met Brian. De derde plaats was voor James, die goed het overzicht kon houden.  

Het Tikkie Takkie voetbal is één van de nieuw ontwikkelde zomeractiviteiten in De Spil. Ondanks dat deze activiteiten nog niet zijn afgelopen, spreken de organisatoren nu al van een succes. De activiteiten werden tot nu toe goed bezocht, waarbij het lasergamen met meer dan 50 deelnemers er echt uitsprong. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency