Foto: Wim Dankelman, Lubertus Talen en Herman Baarslag. Foto: Johan Bokma.

Damito-taart voor Bos Bedden uit Nieuwleusen

DALFSEN - Stichting Damito reikt taarten uit bijĀ mijlpalen van inschrijving voor de komende consumentenbeurs in 2019.

 

Bos Bedden uit Nieuwleusen was de inschrijver die de eerste 25 procent – oftewel 450 m2 – heeft volgemaakt. Daarom reikte Damito-voorzitter Wim Dankelman samen met Herman Baarslag de eerste taart uit aan Lubertus Talen van Bos bedden in Nieuwleusen.

Het is inmiddels een goede traditie geworden dat het bestuur van de Damitobeurs taarten beschikbaar stelt voor belangrijke mijlpalen in de voorbereiding van de driejaarlijkse consumentenbeurs. De volgende beurs vindt plaats op 7,8 en 9 maart 2019. Zoals altijd sponsort Bakkerij van der Most de taarten die worden uitgereikt.

Sinds half februari staat de inschrijving open voor de beschikbare vierkante meters in De Trefkoele+.  Het Damitobestuur nodigt ondernemers ‘van Harte!’ (het thema van de komende beurs) uit zich snel aan te melden. Meer informatie over de Damitobeurs van 2019 staat op www.damito.nl

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency