Foto: Damito-voorzitter Wim Dankelman en burgemeester Erica van Lente.

Damito-beurs staat voor de deur

DALFSEN - Over ruim een week gaat de de Damito-beurs 2019 van start. Burgemeester Erica van Lente verricht op donderdagmiddag 7 maart om 13.30 uur de officiƫle openingshandeling van de beurs in De Trefkoele+ in Dalfsen.

Iedere drie jaar presenteren ondernemers en instanties uit de gemeente Dalfsen zich op deze drukbezochte beurs. De laatste keren waren er zo’n vijfduizend bezoekers. Ook voor deze editie zijn alle vierkante meters weer volgeboekt. De gezellige beurs wordt regelmatig opgeluisterd met lokaal entertainment. Zo verzorgt Henri Grootenhuis vrijdag 8 maart workshops Cigar Box gitaar en beoordeelt een jury de ‘meest hartverwarmende stands’, waarvoor het Dalfser Tweede Kamerlid Maurits von Martels donderdagavond om 22.15 uur de prijzen uitreikt. Bezoekers kunnen profiteren van mooie (voorjaars-)aanbiedingen en maken kans op verschillende prijzen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Archieffoto Damito: Marcel van Saltbommel.

De driedaagse consumentenbeurs (7, 8 en 9 maart) telt zo’n 130 standhouders uit alle kernen van de gemeente Dalfsen (Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Hoonhorst, Oudleusen en Ankum). De organisatie berust volledig bij vrijwilligers, zowel voor het bestuur als voor de commissies en andere ondersteuning. In de week van 25 februari verschijnt de Beurskrant huis-aan-huis in een oplage van 23.200 stuks. De netto opbrengst is weer voor een goed doel: vakantiecentrum De Imminkhoeve in Lemele, al 45 jaar een plek voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. In 2016 droeg Damito ruim 52.000 euro over voor een aangepaste speeltuin, dit jaar is de bijdrage bestemd voor een aangepaste bus. Meer informatie op www.damito.nl

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency