Foto: Ça va bien geeft concert in Nieuwleusen.

Concert Ça va bien en brainstormen in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Meer cultuur in kulturhus De Spil. Je mag erover meedenken. Woensdagavond is er een concert van Ça va bien met na afloop een brainstormavond.

De Spil en de Bibliotheek willen graag een podium bieden aan cultuurmakers uit Nieuwleusen. Het kulturhus leent zich hier goed voor met alle verschillende zalen. Van grote optredens in de sporthal tot kleine intieme voorstellingen in de Bibliotheek, in het nog te ontwikkelen ‘Vestzaktheater’.

Week van Alle Kunsten

Tijdens de Week van Alle Kunsten willen De Spil en de Bibliotheek met inwoners de mogelijkheden gaan ontdekken. Zij zoeken dus inwoners die deze avond mee willen denken over de programmering. Eerst geeft Ça va bien een concert. Je bent ook van harte welkom om alleen het concert te bezoeken. Ça va bien bestaat uit Sara van den Brink (19) op de harp en Fabiënne Schadee (21) als vocaliste. Ze brengen Nederlandstalige alternatieve pop, waarbij onderwerpen en gevoelens uit het dagelijkse leven centraal staan. Sara en Fabiënne studeren aan het ArtEZ Conservatorium.
Aanvang concert 19.30 uur, cultuur in De Spil, denk je mee van 20.30-21.30 uur.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency