Clubgebouw centraal op feestelijke open dag

NIEUWLEUSEN - Er waren veel activiteiten op de open dag van S.V. Nieuwleusen, maar centraal stond natuurlijk het tonen van het in aanbouw zijnde nieuwe clubhuis. Zowel leden van SV Nieuwleusen als die van KV d’ Ommerdieck verzorgden met gepaste trots rondleidingen door en rond het gebouw, met tekst en uitleg over de stand van zaken

Het casco staat er en de inrichting is ook al deels voltooid. Ook het meubilair was te bezichtigen. Goed te zien was hoe beide verenigingen weliswaar gebruik maken van dezelfde toiletgroepen, maar voor het overige binnen hetzelfde gebouw toch een eigen stek hebben. Ze hebben beide een eigen ingang en een voorplein dat kan worden omgevormd tot terras. Bovendien zijn beide clubhomes zo gesitueerd dat beide verenigingen door de glazen wanden prima zicht hebben op de sportieve verrichtingen op de respectievelijke hoofdvelden. De beide onderkomens kunnen worden gescheiden met een vouwwand, maar kunnen ook tot één geheel worden samengetrokken. Veel familieleden van de verenigingsleden, buren, kennissen e.d. lieten zich de kans niet ontnemen om goed rond te kijken in het nieuwe clubhuis.

Daarnaast was er de hele dag van alles te doen op sportpark ’t Klaverblad. Belangstellenden konden de speelse training van Jong Oranje – de jongste leden van S.V. Nieuwleusen – volgen, die werden omlijst door de aanwezigheid van twee clowns. De hele dag waren er allerlei spelactiviteiten en de open dag werd afgesloten met een barbecue met feestelijke muziek, alsmede een live-optreden van de band Always Sunday. ’s Middags tradde hoofdmacht van  S.V. Nieuwleusen aan voor de bekerwedstrijd teven Hattem 1, maar de bezoekers bleken met een 0-3 winst helaas een maatje te groot voor de oranjehemden (Foto: Marcel van Saltbommel).

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency