Foto: De Hulstkampen in Nieuwleusen ontvangt de bloembak van een delegatie van Gemeentebelangen. Foto: Marcel van Saltbommel.

Cadeau voor senioren van jarig Gemeentebelangen

DALFSEN - ‘Gemeentebelangen Dalfsen al 90 jaar Gewoon Betrokken!’ aldus de politieke partij. Dinsdag 1 juni was het 90 jaar geleden dat Gemeentebelangen als politieke partij van start ging.

Dat heuglijk feit wil de partij graag met iedereen vieren: zij wil zich graag kenmerken door dicht bij de mensen te staan, goed te luisteren naar wat er leeft, betrouwbaar en dienstbaar te willen zijn voor alle inwoners en vooral altijd gewoon blijven doen.

Wie jarig is, trakteert. Daarom heeft Gemeentebelangen een cadeau bedacht voor de ouderen, hun familie en het zorgpersoneel, die het de afgelopen periode erg zwaar hebben gehad. Speciaal voor hen plaatste Gemeentebelangen ter gelegenheid van het jubileum een mooie bloembak buiten bij de hoofdingang van de vier grote ouderenzorginstellingen in Lemelerveld, Nieuwleusen en Dalfsen. Een afvaardiging van de fractie onder aanvoering van fractievoorzitter Jos Ramaker en Jolande Onderdijk, voorzitter van het bestuur, overhandigde deze bloembakken persoonlijk vorige week.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency