Brandweer heeft het druk met Sinterklaas

NIEUWLEUSEN - De brandweer van post Nieuwleusen heeft woensdagochtend de handen vol gehad aan de intocht van Sinterklaas. Op twee locaties moest de brandweer in actie komen om Sinterklaas en zijn Pieten te assisteren dit gebeurde op zowel de Meeleschool als de Planthof.

In de omgeving van de Meeleschool waren twee Pieten in de boom geklommen en durfden allebei niet meer naar beneden te klauteren. De brandweer heeft de beide Pieten weer veilig aan de grond gezet. Hierna kon er vliegensvlug worden doorgereden naar de school waar tientallen kinderen stonden te wachten. 

Bij de Planthof moest de brandweer in actie komen omdat er brand was uitgebroken in een bergingsruimte. Hier zaten twee Pieten in de rook die door twee brandweermannen eruit werden gehaald. Gelukkig was de brandweer op tijd en kon de Sinterklaasintocht toch nog doorgaan. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency