Brand in woning Dalfsen net op tijd ontdekt

DALFSEN - Zondagavond even na negen uur wordt de Dalfser brandweerpost opgeroepen voor een woningbrand aan de Kastanjelaan in Dalfsen.

De brand werd opgemerkt door de bewoners die nog wakker waren. Zij hoorden geluid uit de garage komen en ontdekten een rooklucht. Door vermoedelijk kortsluiting in een elektrisch apparaat was er brand ontstaan en was al overgeslagen naar naastliggende materialen. Indien de brand 's nachts was uitgebroken waren de gevolgen niet te overzien geweest. De bewoners hadden namelijk geen rookmelders in hun woning waardoor de brand laat ontdekt zou zijn. De brandweer van Dalfsen was uitgerukt met twee voertuigen en de situatie was snel onder controle.

's Middags was de brandweer ook al uitgerukt. Toen voor een aanvankelijke schoorsteenbrand aan de Wevermarke in Dalfsen. Toen de brandweer arriveerde was er niets meer aan de hand.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency