Bezorgklachten worden aangepakt

NIEUWLEUSEN - Sinds de overname van de verspreiding van de Dalfser Marskramer per 1 juni van dit jaar zijn er veel klachten over de bezorging

Verspreidingsbureau Vrieling heeft de verspreiding van de krant overgedragen aan B&L Verspreidingen uit Hoogeveen. Zowel de Dalfser Marskramer als B&L Verspreidingen zijn zich ervan bewust van het ongemak dat deze situatie met zich meebrengt. Er wordt dan ook hard gewerkt aan het vinden van nieuwe bezorgers. Als tussenoplossing zorgt B&L er sinds enkele weken voor dat er een stapeltje exemplaren van de Dalfser Marskramer neergelegd worden op verschillende locaties.
Dat zijn in Nieuwleusen : Administratiekantoor Mulders, Boekhandel Nico de Graaf, Plus Luuk Tijs en AH de Groot.
In Dalfsen: Primera Jansen, Woonzorgcentrum Rosengaerde, Buitenplaats Gerner, Jumbo Kamphuis, Bibliotheek Dalfsen, gemeentehuis Dalfsen, Grand-café Het Oude Station, The Read Shop.
In Lemelerveld: Coöp Neppelenbroek.
Mensen die geen krant ontvangen hebben, kunnen hier een exemplaar afhalen. Daarnaast kunnen bezorgklachten nog steeds worden doorgegeven via [email protected] of tel. 0529-48 00 00. De klacht moet voorzien zijn van straatnaam, huisnummer en de postcode.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency