Foto: Annie Braam-Ramaker wordt toegesproken.

Annie Braam-Ramaker uit Hoonhorst ontvangt onderscheiding

HOONHORST - Vrijwilliger Annie Braam-Ramaker uit Hoonhorst ontvangt bisschoppelijke onderscheiding van voorzitter locatieraad

Koster van dienst Annie Braam-Ramaker werd vorige week zaterdagavond aan het eind van de Kerstviering naar voren geroepen. De voorzitter van de locatieraad, Jeroen Meijerink, sprak haar toe. Hij roemde haar grote inzet gedurende 35 jaar voor locatie Hoonhorst van de Emmanuelparochie. Een kleine opsomming van de activiteiten van Annie: kinderwoorddienst, Kindje wiegen met Kerstmis, parochiebijdrage voor het Dorpsblad, oecumenische viering tijden het Sproeifeest, Podium van Kerken, Liturgiegroep en de laatste jaren koster. Meijerink overhandigde haar een oorkonde en de Willibrordpenning met bijbehorend speldje als grote erkenning voor haar inzet.

De aanvraag van een bisschoppelijke onderscheiding voor haar werd zonder op- of aanmerking goedgekeurd. De locatie Hoonhorst is trots zijn op zo’n kanjer. Iedereen gunt het Annie dat ze nu meer tijd heeft voor zichzelf, voor haar man Tonnie, de kinderen en de kleinkinderen.

Foto onder: Annie Braam-Ramaker

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency