Foto: Deze leerlingen doken in de wereld van de bij. Foto: Marcel van Saltbommel.

Agnieten College Nieuwleusen organiseert activiteitendag voor leerlingen

NIEUWLEUSEN - Het Agnieten College Nieuwleusen organiseerde afgelopen vrijdag allerlei activiteiten voor haar leerlingen. Vanwege de coronamaatregelen konden alle excursies niet doorgaan het afgelopen schooljaar en daarom besloot de school een leuke, actieve en leerzame dag op touw te zetten voor alle leerlingen.

De activiteiten vonden zowel binnen als buiten de school plaats. De leerlingen konden onder andere bubbelvoetbal spelen, stormbaan lopen, emailleren, bijen en imkerwerkzaamheden volgen, aquarel tekenen, ontsnappen uit de escaperoom en het jachtseizoen spelen. Bij deze laatste activiteit gingen de leerlingen middels een app (‘jachtseizoen’) op boevenjacht. Veel leerlingen kennen dit programma via StukTV. Het doel is om niet gevonden te worden en uit handen te blijven van de ‘jagende’ leerlingen. En daar is een aantal ook in geslaagd.
Buitengewoon veel vrijwilligers, docenten en bedrijven hebben er mede voor gezorgd dat deze dag een groot succes geworden is. Alle leerlingen hebben zich uitstekend vermaakt en dat wilde de school ook graag.
Door de verruiming van de Covid 19 maatregelen zijn alle leerlingen gisteren weer gestart op de locatie van het Agnieten College.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency