Aanrijding met letsel auto-vrachtwagen

DALFSEN - Woensdagochtend 12 oktober rond 06.15 uur ontstond er een flinke aanrijding tussen een bestelauto en een vrachtwagen met oplegger. Het voorval vond plaats op de kruising Koesteeg-Hessenweg N340 in Dalfsen.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk. Op het moment van de aanrijding waren de verkeerslichten in werking. De kruising werd richting Ommen afgesloten vanwege de ravage op het wegdek. Het verkeer kon via de parallelweg rijden en bij de rotonde in Oudleusen de N340 weer vervolgen. De bestuurder van de bestelwagen kon zelfstandig uit zijn voertuig komen maar is uiteindelijk wel ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. Na de aanrijding kwam de vrachtwagen verderop tot stilstand. De zijkant van de vrachtwagen liep aanzienlijke schade op maar de chauffeur kon later wel zijn weg vervolgen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency