Aanrijding auto-wielrenner Westeinde-Bosmansweg

NIEUWLEUSEN - In Nieuwleusen is zaterdagmiddag een wielrenner gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Het gebeurde toen de auto wilde afslaan vanaf het Westeinde (N758) richting de Bosmansweg.

De wielrenner reed met zijn fiets tegen de flank van de auto, hij raakte hierbij dusdanig gewond dat hij met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht. De bestuurder van de personenauto was uiteraard geschrokken maar liep geen letsel op. Buurtbewoners en getuigen hebben eerste hulp verleend totdat de ambulance en politie aanwezig waren. De kruising werd tijdelijk afgesloten. Er gebeuren met enige regelmaat ongevallen met fietsers op het fietspad langs het Westeinde. Afslaand verkeer of auto's die vanaf zijwegen het Westeinde opdraaien zien de fietsers vaak over het hoofd omdat er op het gemotoriseerde verkeer wordt gelet.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency