Foto: Wensambulances. Eigen foto Wensambulance Oost-Nederland.

Vrijwilligers Wensambulance bij VerhalenCafé Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Bij het laatste VerhalenCafé Nieuwleusen voor de zomervakantie op woensdag 26 juni, zijn vrijwilligers van de WensAmbulance Oost-Nederland te gast.

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in kulturhus De Spil in Nieuwleusen. De inloop met koffie, thee of fris is vanaf 19.30 uur.

Laatste wens

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting draait volledig op vrijwilligers en heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door liggend vervoer aan te bieden. Onder begeleiding van de vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag, vaak samen met de familie, waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Ambulance bekijken

De sprekers nemen de ambulance mee naar De Spil, zodat de bezoekers aan het eind van de avond er een kijkje in kunnen nemen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te luisteren naar de verhalen van de vrijwilligers en wellicht zorgen de aanwezigen met elkaar deze avond nog voor een mooie financiële bijdrage.

Meer informatie

Op de website www.wensambulance.nl staat meer informatie over deze stichting: wat zij doen en op welke manier mensen kunnen bijdragen. Op de socials is de Wensambulance te vinden op Instagram: ze delen verhalen van zichzelf én van mensen die hun een warm hart toedragen, www.instagram.com/wensambulance_oost_nederland/ Op twitter/X zijn ze te vinden op: twitter.com/WensAmbulanceON en op LinkedIn delen ze graag de activiteiten met en van hun netwerk: www.linkedin.com/company/wensambulanceoostnederland

Volgend seizoen

Voor de agenda: na de zomer zijn Trea ten Kate & Helga de Boer te gast over Platform9 in het VerhalenCaféNieuwleusen, op 30 oktober. Verder info volgt nog.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency