Foto: Michiel Huzen bij de Koningsloop in Beilen.

Uitslagen van Loopgroep AG´85

NIEUWLEUSEN - De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

Beilen

Bij de Koningsloop in Beilen liep Michiel Huzen de 5 kilometer in 18.37 minuten, waarmee hij liet zien dat de lange afstanden van de afgelopen tijd geen invloed hebben gehad op zijn snelheid op de korte afstanden.

Harderwijk

Op de laatste zondag van de maanden oktober tot en met april organiseert AV Athlos de Bosloopcompetitie. Het parcours voert de deelnemers door het Strokelbos van Harderwijk. Dennis Brandenburg nam bij de laatste wedstrijd van deze competitie deel aan de wedstrijd over 10 kilometer. Met een tijd van 37.37 minuten was hij met een ruime voorsprong de snelste van alle deelnemers op deze afstand. In de eindstand van de Bosloopcompetitie 2023-2024 eindigde Brandenburg op de eerste plaats.

Borger

Dennis Brandenburg nam in Borger deel aan de Hunebedloop langs het grootste hunebed van Nederland. Bij de wedstrijd over 5 kilometer werd hij tweede bij de Mannen 40+ met een tijd van 17.21 minuten.

Vechtdal Crosscompetitie

Bij het opstellen van het eindklassement van de Vechtdal Crosscompetitie, waarvan de Zwarte Dennen Cross in Punthorst ook onderdeel is, bleken de AG-ers op de 5 kilometer in de prijzen te zijn gevallen. Dennis Brandenburg behaalde in de categorie Mannen 40+ de eerste prijs. Bij de Vrouwen Senioren was Rianne Niewold als derde geëindigd, Helma Bloemert won de derde prijs bij de Vrouwen 50+ en Mieke Sellis de derde prijs bij de Vrouwen 60+.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency