Twee acts in één tuin in Nieuwleusen bij muziek in de tuin

NIEUWLEUSEN - Zondagmiddag is het weer luisteren, swingen en veel meer bij muziek in de tuin in zeven tuinen in de kern en rondom Nieuwleusen.

Bezoekers kunnen tuinen bekijken, informatie vragen maar vooral ook genieten van een grote diversiteit aan muzikale acts. De optredens maken deel uit van muziek in de tuin in de hele gemeente Dalfsen, waar maar liefst 25 tuinen meedoen aan dit evenement. 

Kleine aanpassing

Bij het Binnenerf aan de Hulstkampenweg heeft een kleine aanpassing in het programma plaats gevonden. Het duo Rustige en van Loon wordt de eerste set vervangen door het D-Jazz trio dat een akoestische set brengt. Het trio bestaat uit Ruurd Feitsma op gitaar, Ruud Schurink op de contrabas en Yvonne te Woerd op saxofoon. De tweede en derde set volgen de luisterliedjes van het duo Rustige en van Loon. Vocalgroep In Tune is een nieuwe groep enthousiastelingen die aan de Oosterhulst spelen. Singer/songwriter Vincent Corjanus speelt al voor  het derde jaar op het evenement en staat nu aan de Meeleweg. In Nieuwleusen Zuid vinden we Noël Shannon met zijn Irish Folk and more aan het Oosterveen. Just for Fun uit Dalfsen komt, niet alleen voor de fun maar vooral voor de muziek, optreden in de tuin van appartementencomplex Kärkenhoek. Iets verderop aan het Schuurmanslaantje komt een breed scale aan akoestische rock covers voorbij tijdens het optreden  van Cave Canem. Na twee jaar in Lemelerveld gespeeld te hebben speelt Premium Rock dit jaar hun classic rock covers aan de Jagtluster Allee.  Ook in Nieuwleusen is er voor ieder wat wils en laat je eens muzikaal verrassen tijdens Muziek in de tuin.

Programma

Kijk voor alle muzikale acts en adressen op www.muziekindetuin-dalfsen.nl. Elk optreden duurt 45 minuten en elke artiest treedt drie keer in dezelfde tuin op. De optredens starten om 13.30, 15.00 en 16.30 uur. Tussen de optredens is er drie kwartier pauze om bezoekers de gelegenheid te geven zich naar een andere tuin te begeven. De toegang is gratis, wel staat er overal een box voor een vrije bijdrage voor de muziek. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency