Foto: Foto's Marcel van Saltbommel.

Groepen De Tweemaster geven concert in Ontmoetingskerk

NIEUWLEUSEN – Twee uur voor aanvang van de wedstrijd van het Nederlandse elftal tegen Oostenrijk vond er dinsdag nog een ander belangrijk moment plaats. In de Ontmoetingskerk begon om vier uur een concert met leerlingen van de groepen, 5, 5-6 en 6 van OBS De Tweemaster.

De kerk was volgestroomd met ouders, grootouders, familieleden om de leerlingen aan te horen. Samen met Crescendo Excelsior betraden in verschillende groepen de leerlingen het podium om hun instrumenten te laten klinken.

De organisatie lag in handen van TacT muziek uit Hattemerbroek, een groep professionals die de muziek in de klas onder de aandacht wil brengen.

‘De afgelopen jaren was er niet veel aandacht geweest voor muziek in de klas en dat moest hoognodig veranderen. Door samen te werken met een muziekvereniging is het niet alleen leuk maar ook waardevol voor de ontwikkeling van kinderen’,  aldus Gonny van den Heuvel, directeur van De Tweemaster.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency