SV Dalfsen capituleert in slotfase tegen Wezep

DALFSEN - Voor sv Dalfsen stond afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen koploper WHC uit Wezep op het programma. Dalfsen verdedigde fel, maar Wezep won met 3-0.

Ondanks de vele regen en de harde wind, ging het duel gewoon door en werd er normaal gespeeld op het hoofdveld. Dalfsen parkeerde de bus voor het doel van goalie Mark Knol en deed dit buitengewoon verdienstelijk. WHC had het meeste balbezit, creëerde de meeste kansen, maar scoorde niet. De beginstand was tevens de ruststand en dit gaf de Dalfsenaren moed en energie.

Na rust

Ook de tweede helft verdedigde Dalfsen fel en zelfs na 80 minuten was de stand nog steeds 0-0. Even hing er een sensatie in de lucht, maar uiteindelijk scoorde WHC enigszins gelukkig. Een voorzet werd door iedereen gemist, maar uiteindelijk schampte Jelle Post met een uiterste krachtinspanning de bal en scoorde. Even later een penalty voor WHC, na een lichte overtreding in de 16 van doelman Knol, 2-0. Dalfsen kreeg ook een penalty maar Sam van den Anker pakte dit cadeautje niet uit. Uiteindelijk werd het nog 3-0 door een doelpunt van Jurian van de Brink en bleven de punten in Wezep.