Foto: moment uit de wedstrijd.

S.V. Nieuwleusen verliest van Hengelo

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen speelde zaterdag thuis tegen KSV BWO uit Hengelo. Het was de eerste keer dat beide teams tegenover elkaar stonden. Na 90 minuten trok BWO aan het langste eind en nam met een 1-2 overwinning de 3 punten mee naar Hengelo.

S.V. Nieuwleusen begon goed aan de wedstrijd en had binnen het eerste kwartier de leiding moeten nemen. De mogelijkheden van Thomas Koobs en Stijn Hoekstra werden alleen niet verzilverd. Door de toenemende druk van S.V. Nieuwleusen werd BWO steeds meer achteruit gedrongen, maar de BWO verdediging hield zich goed staande. BWO produceerde de nodige goed uitgevoerde counters, waar S.V. Nieuwleusen het soms moeilijk mee had.

Na rust

In de tweede helft hetzelfde beeld. S.V. Nieuwleusen zocht de aanval zocht om de openingstreffer te creëren en BWO loerde op de counter. In de 70e minuut kwam BWO onverwachts op voorsprong. Een foutieve inschatting van Saake Malestein werd genadeloos afgestraft door invaller Bryan Nijhof. Dit was het sein voor S.V. Nieuwleusen om nog meer aanvallend te gaan voetballen, maar tot echte kansen leidde dit niet. BWO kwam in de 78e minuut op 0-2 door een goed uitgespeelde counter.
In de slotminuten maakte Thomas Koobs nog de aansluitingstreffer, met een punter via de binnenkant paal verdween de bal achter doelman Tanke. Helaas was S.V. Nieuwleusen niet meer bij machte om nog meer te halen.

Volgende wedstrijd

Zaterdag 2 december speelt S.V. Nieuwleusen uit bij Barbaros in Hengelo. De wedstrijd begint om 15.15 uur.

Scoreverloop

70e min 0 – 1 Bryan Nijhof
78e min 0 – 2 Wesley van Houten
87e min 1 – 2 Thomas Koobs

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel : Tim Hoogenkamp
Verdediging : Leon de Raad, Saake Malestein, Roy Bollemaat, Kris Tinholt
Middenveld : Stijn Hoeksta (57e min Nemo Hekkert), Roy in ’t Veld (46e min Ruben Brinkman), Thomas Koobs
Voorhoede : Randy Vink, Tieme Brinksma (77e min Gabriël van Leeuwen)

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency