Overval op telefoonwinkel in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Woensdagmiddag 6 februari is een telefoonwinkel aan de Den-Hulst (N377) overvallen. De dader wist tijdelijk te ontkomen maar is later die dag aangehouden door de politie. De politie is met een groot aantal mensen aanwezig.

Politieagenten van het team Vechtdal hebben de eigenaar opgevangen en niet veel later arriveerden diverse mensen van de Forensische Opsporing om uitgebreid onderzoek te doen. Bijna op het zelfde moment reden een zestal onopvallende voertuigen van het Arrestatieteam met hoge snelheid richting Balkbrug. Of dit ermee te maken heeft is nog niet bekend.

Om 19.15 uur meldt de politie dat er een verdachte is aangehouden voor deze overval. De vluchtauto van de verdachte werd in de gemeente Hardenberg gesignaleerd. De politie heeft groots ingezet om de overvaller te kunnen aanhouden en dit is uiteindelijk ook gelukt. Een prachtig resultaat en een hele snelle aanhouding van een 23-jarige man.

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency