Foto: tijdens het oefenen.

Openluchtspel van Plankenkoorts Lemelerveld

LEMELERVELD - Toneelvereniging Plankenkoorts uit Lemelerveld is volop bezig met de voorbereidingen van het openluchtspel De nieuwe Schooljuffrouw.

De spelers voeren het stuk op op 7, 8, 14 en 15 juni op de schitterende locatie van Natuurlijk Heidepark Lemelerveld.
Al maanden repeteert Plankenkoorts voor de nieuwe voorstelling. Naast de vaste spelers, zijn er gastspelers aangetrokken. Bovendien is er een gelegenheidsband samengesteld die live speelt tijdens de voorstelling. Er doen ook kinderen mee van de Lemelerveldse basisschool.

Decor

Sinds april bouwt een groep vrijwilligers aan het gigantische decor op het terrein Natuurlijk Heidepark. Het wordt een buurtschap compleet met onder meer een basisschool, een boerderij en een hooischuur. Vanaf nu repeteren de spelers en kinderen op locatie, zodat op de speeldata in totaal bijna 2.000 bezoekers kunnen genieten van deze spectaculaire voorstelling.
Natuurlijk Heidepark is van oudsher een natuurlijke zwemplas met strand tussen de bossen, maar inmiddels is er ook een speeltuin, een kabouterpad en zelfs een groot klimpark gevestigd. De horecagelegenheid is sinds kort ook flink uitgebreid, dus wat dat betreft komt het publiek straks niets te kort. Kaarten zijn online te koop via: https://events.flextickets.nl/event3/plankenkoorts-lemelerveld-openluchtspel 

Foto onder: tijdens het oefenen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency